Työttömyyskassa hakee määräaikaista etuuskäsittelijää

Haemme Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan etuuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.-30.9.2022. Määräaikaisuuden peruste on vuorotteluvapaan sijaisuus. Sijaisen on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluu etuushakemusten käsittely, työttömyyskassan jäsenpalvelu ja muut vaihtelevat tehtävät. Työttömyyskassallamme on käytössä Futunion maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Toivomme myös kokemusta työttömyysetuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit. Meillä on mahdollisuus tehdä myös sovittaessa etätyötä.

Työttömyyskassassamme on noin 18 000 jäsentä ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Tehtävästä antaa lisätietoja kassanjohtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään tiistaina 1.3.2022 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.