Työttömyyskassa hakee määräaikaista toimistotyöntekijää

Haemme Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan toimistotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiveenamme on työsuhteen alkaminen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 1.5.2021. Työsuhde päättyy 31.8.2021. Määräaikaisuuden peruste on vuosilomien sijaisuus.

Toimistotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat työttömyyskassan jäsenpalvelu sekä etuuskäsittelyä tukevat toiminnot, kuten skannaus, postitus, asiakirjahallinta, arkistointi sekä pienimuotoiset kirjoitustyöt. Tehtävien hoitaminen edellyttää työskentelyä toimistollamme Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Hakijalta edellytämme kokemusta toimistotyöstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää suomen kielen kirjoitustaitoa. Eduksi katsomme työttömyysturvan tai muun sosiaaliturvan tuntemuksen sekä ruotsin ja englannin kielen taidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit. Työttömyyskassassamme on noin 18 000 jäsentä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään perjantaina 9.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.


Lisätietoja antaa työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.