Työttömyyskassa hakee määräaikaista etuuskäsittelijää

Haemme Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan etuuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Toiveenamme on työsuhteen alkaminen mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 31.5.2021. Työsuhde päättyy 31.8.2021. Määräaikaisuuden peruste on vuosilomien sijaisuus.

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluvat etuushakemusten käsittely, työttömyyskassan jäsenpalvelu ja muut vaihtelevat tehtävät. Työttömyyskassallamme on käytössä Futunion maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Hakijalta toivomme kokemusta työttömyysetuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit. Työttömyyskassassamme on noin 18 000 jäsentä ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 19.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.


Lisätietoja antaa työttömyyskassan johtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.