Työttömyyskassa palvelee vain puhelimitse ja sähköisesti koronavirusepidemian takia

SEL:n aluetoimistot ovat toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian takia varotoimenpiteenä jäsentemme työttömyysturvaneuvonnan turvaamiseksi. Työttömyyskassan jäsenpalvelua ei toistaiseksi anneta kasvokkain aluetoimistoilla tai keskustoimistolla, mutta palvelemme jäseniämme normaalisti eAsioinnin kautta, puhelimitse ja sähköpostitse.

Toivomme, että lähetät ansiopäivärahahakemuksesi työttömyyskassaan sähköisesti eAsioinnin kautta. eAsioinnin kautta voit myös lähettää viestejä työttömyyskassalle.

Jos et voi käyttää eAsiointia, lähetä ansiopäivärahahakemuksesi työttömyyskassaan postitse osoitteella:

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Vaikka SEL:n aluetoimistot ovat toistaiseksi suljettu, voit silti jättää ansiopäivärahahakemuksesi SEL:n aluetoimiston postilaatikkoon, josta se toimitetaan eteenpäin työttömyyskassaan. Nopeimmin hakemuksesi on perillä työttömyyskassassa ja käsittelyssä, kun käytät eAsiointia.