Lakko viivästyttää postissa lähetettyjen hakemusten saapumista työttömyyskassaan, käytä eAsiointia

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko keskeyttää postin jakelun 11.-24.11.2019, jolloin sinun ei kannata lähettää etuushakemuksia tai muuta kiireellistä kirjepostia työttömyyskassaan.

Valitse kirjepostin sijaan joku näistä vaihtoehdoista:

1. Lähetä hakemuksesi ja liitteesi työttömyyskassaan sähköisen asioinnin kautta osoitteessa www.selry.fi/easiointi. eAsiointi on auki ympäri vuorokauden.

2. Jos et voi käyttää eAsiointia, skannaa ja lähetä hakemuksesi tai liitteesi työttömyyskassaan sähköpostilla osoitteeseen selkassa@selry.fi. Huomioithan, että sähköpostiyhteys ei ole kassan puolelta suojattu.

Voit myös käydä SEL:n aluetoimistolla skannaamassa ja lähettämässä hakemuksesi työttömyyskassaan. Sovithan kuitenkin vierailustasi etukäteen toimistonhoitajan kanssa, jotta aluetoimistolla ollaan paikalla.

3. Jos et pysty käyttämään eAsiointia tai skannaamaan hakemustasi, voit myös ottaa hakemuksestasi valokuvan ja lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen selkassa@selry.fi. Kuvan on oltava tarkka, jotta hakemus voidaan käsitellä.

4. Voit lähettää hakemuksen työttömyyskassaan myös faksilla numeroon 09 694 0392.

Neuvoja saat työttömyyskassan puhelinpalvelusta, joka on auki maanantaista perjantaihin kello 8.30-15.30 numerossa 09 4246 1210. Tiistaisin ja torstaisin kello 9-11 numerossa sinua palvelevat työttömyyskassan etuuskäsittelijät ja muina aikoina aluetoimistojen toimistonhoitajat.